Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Friday, 29 June 2018

Common Error Multiple Choice Questions


In these questions, find out whether there is an error in it.


1. You must either (a)/ be regular with your studies (b)/ and study for longer period before the examination. (c)/ no error (d)


2. The new taxation rates (a)/ announced by the government (b)/ are bound to effect the export sector. (c)/ no error(d)


3. These days, job opportunities are not as better (a)/ as that used to be (b)/ in the early 70’s. (c)/ no error(d)


4. When viewed with his point of view, the (a)/ entire episode assumes (b)/  a different colour altogether. (c)/ no error (d)


5. On many occasion (a)/  we did helped the poor (b)/  people way by of giving them food and clothes to put on. (c)/  no error (d)


6. Unless it is accepted to both the parties an (a)/  arbitrator would be no (b)/  us to settle this dispute. (c)/  no error (d)


7. Although the manager was keen on getting the work (a)/  done through Sudhir yesterday, (b)/  he tries to avoid it (c)/  no error(d)


8. The various consequences of (a)/  the decision taken by the (b)/   finance ministry was not foreseen by the bureaucrats. (c)/  no error (d)


9. We never considered him to be a person who would (a)/  go back on his promise and (b)/  then do not even apologize. (c)/ no error (d)


10. Having finished at school (a)/  Raghu thought going to Bombay in (b)/  search of some job. (c)/  no error(d)



Answers:

1. C
2. C
3. A
4. A
5. B
6. A
7. C
8. C
9. C
10. A

Share your comments. #ssc #ibps #csat

No comments:

Post a comment

Featured post

Think that makes you rich and richer

 Napolean said: “You can think and grow rich, but if you can be brought up like most people with work and you won't starve, this wil...