Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Sunday, 1 July 2018

VOICE (ACTIVE / PASSIVE) Multiple Choice Questions


In these questions, find out correct active and passive answers.


1. The first sun-dried the garbage for one to three days to bring down the moisture level.
a. The moisture level was brought down by sun-drying the garbage for one to three days.
b. One of three days of sun drying brought down the moisture level of the garbage
c. The moisture level of the garbage came down when it was sun-dried for one to three days
d. The garbage was first sun-dried for one to three days to bring down the moisture level


2. Women like men to flatter them.
a. Men are liked by women to flater them
b. Women like to be flattered by men
c. Women like that men should flater them
d. Women are liked to be flattered by men


3. What one must do, one must do properly.
a. What must be done, must be done properly
b. It must be done properly what one must do
c. It must be done what one must do properly
d. One must do properly what has to be done


4. Look at this poll result, do they inspire hope?
a. Let the pool results be looked-is hope inspired by them?
b. Let the poll results be looked at-has hope been inspired by them?
c. Let the pool results be looked at-is hope being inspired by them?
d. Let the poll results be looked at, Is hope inspired by them?


5. It is your duty to make tea at eleven O’clock.
a. You are asked to make tea at eleven O’clock
b. . You are required  to make tea at eleven O’clock
c. . You are supposed to make tea at eleven O’clock
d. Tea is to be made by you at eleven O’clock


6. I don’t like people keeping me waiting
a. I don’t like people are kept me waiting
b. . I don’t like people were kept me waiting
c. I don’t like being kept waiting
d. I don’t like, people are being kept waiting


7. Has a dog ever bitten you?
a. Has a dog ever bites you?
b. Have you ever been bitten by a dog?
c. You are bitten by a dog
d. Have you ever being bitten by a dog?


8. They will ask you a lot of questions at the interview.
a. You will be asked a lot of questions at the interview
b. You are asked a lot of questions at the interview
c. You are being asked a lot of questions at the interview
d. . You were being asked a lot of questions at the interview


9. Our colleague was given a gift when she retired.
a.  Our colleague give us a gift when she retired.
b. . Our colleague was given a gift by us  when she retired.
c. A gift was given to our colleague when she retired
d. We gave our colleague a gift when she retired


10. The thief climbed over the wall without being seen.
a. The wall was climbed over by the thief without being seen
b. The thief was climbed over the wall without being seen
c. Without being seen, the thief climbed over the wall
d. The thief climbed over the wall without anyone seeing him


Answers:

1. D
2. B
3. A
4. D
5. C
6. C
7. B
8. A
9. D
10. D 

Share your comments. #ssc #ibps @csat



No comments:

Post a Comment

Featured post

Think that makes you rich and richer

 Napolean said: “You can think and grow rich, but if you can be brought up like most people with work and you won't starve, this wil...